woensdag 23 maart 2016

How to be a fat badass


How to be a fat badass: let your mouth hang wide open at all times! Just kidding!

Deze is voor jullie, mijn mooie volle(re) dames! Maar eigenlijk is deze natuurlijk voor jullie allemaal, want wie wil nu niet leren hoe 'ie een badass kan worden? Ik deel vandaag 3 makkelijk in te voeren veranderingen in je leven. Doe deze dingen en wees verrast door de positiviteit en badassness die je tegemoet zullen komen. Let's go!

1. wees vriendelijk, tegen iedereen!
Ja, echt iedereen. Zelfs die ene persoon die altijd hatelijk tegen je doet! Door te glimlachen op straat, goedemorgen te zeggen tegen de conciërge of zomaar een onbekende te helpen word je zelf echt niet slechter. Je wordt er zelfs juist veel beter van! Door met jouw positiviteit anderen aan te steken, wordt niet alleen jouw maar ook de wereld van die ander een stuk leuker.

2. don't be lazy
Hard werken zal beloond worden. Werk dus echt overal zelf voor. Een goed gevoel hebben over jezelf zal ervoor zorgen dat je dat ook uitstraalt. Door zelfverzekerdheid uit te stralen, zul je de juiste personen in het leven aantrekken (helaas ook de verkeerde, maar die kun je er makkelijk zelf tussenuit pikken haha). Daarbij, hard werken voor je doelen maakt je vanzelf al een badass! #girlboss

3. wees dankbaar
Don't over do point number two! Blijf dankbaar voor alles. De dingen die goed gaan (en waar je dus héél hard voor werkt), maar zeker ook de dingen die 'fout' lopen. Alles heeft een doel, dus leer van de dingen die anders lopen dan gepland. Over dankbaarheid en fouten maken wil ik ook nog een apart artikel gaan schrijven, dus houdt je ogen open en kom binnenkort nog eens even rondneuzen hier!

Best simpel toch? Be kind, work hard & be humble! Natuurlijk wil ik na de gebeurtenissen van gisteren, in Brussel, ook nog graag even laten mijn steun betuigen aan alle slachtoffers en familieleden van slachtoffers. Dit geldt natuurlijk voor alle slachtoffers, waar ook ter wereld, die worden getroffen door aanslagen. Zo zinloos, ik heb er geen woorden voor. Heb elkaar lief, te allen tijde. 

1 opmerking: